Schaamhaar waxen nu ook voor mannen !

Boyzillian waxDe tijd dat enkel vrouwen hun schaamstreek netjes onderhoudden is al lang voorbij. Ook mannen willen nu een netjes geschoren of getrimde schaamstreek. Onlangs is daar nu een nieuwe ontharingsmethode, speciaal voor mannen, bijgekomen.

Vroeger was het nogal een taboe dat mannen naar een schoonheidsspecialist gingen om hun schaamhaar te laten waxen. Dit komt onder andere omdat “Brazilian Wax” nu eenmaal vrouwlijk klinkt. Zeg nu zelf, zou jij als man een schoonheidssalon binnenlopen en aan het meisje achter de balie een brazilian wax behandeling vragen? Ik in ieder geval niet. Daarvoor hebben ze nu de Boyzillian Wax voor uitgevonden. De benaming klinkt nog steeds niet écht mannelijk, maar het is toch al een hele verbetering tegenover brazilian wax.

De boyzillian wax is net dezelfde ontharingsmethode als brazialian wax voor vrouwen. De mannelijke schaamstreek wordt dus netjes onthaard door middel van warme was en plakstrips. Het resultaat hiervan is een perfecte onthaarde schaamstreek die ook tot 4 weken lang schaamhaarvrij blijft.

Zie je het als man dus niet zitten om met een bosje rond te lopen, maar vind je jezelf 2-wekelijks scheren ook onbegonnen werk? Ren dus snel naar het dichtsbijzijnde schoonheidssalon en vraag voor een uitgebreide Boyzillian Wax. Nog een kleine tip: Neem gelijk je vrouw mee!

  • No comments yet
  • […] De Britse krant ‘The Guardian’ heeft onlangs een artikel gepubliceerd waarin een onthaarster verteld wat ze echt denkt als je daar met je benen open ligt klaar voor een full brazilian wax. Uiteraard kunnen we dit artikel niet laten voorbij gaan zonder er uitgebreid op in te gaan op onze website. Ook voor de mannen onder ons: niet getreurd, ook voor jullie bestaan er wax-behandelingen. […]

Leave a Comment

* deze velden zijn verplicht