Wat de schoonheidsspecialiste in een wax-salon echt over jou denkt

Posted by on Tue, Jan 21, 2014
In Hygiëne, Schaamhaar
Tags

De Britse krant ‘The Guardian’ heeft onlangs een artikel gepubliceerd waarin een onthaarster verteld wat ze echt denkt als je daar met je benen open ligt klaar voor een full brazilian wax. Uiteraard kunnen we dit artikel niet laten voorbij gaan zonder er uitgebreid op in te gaan op onze website. Ook voor de mannen onder ons: niet getreurd, ook voor jullie bestaan er wax-behandelingen.

“Ik ben blij dat je me vertrouwt, geflatteerd dat je je comfortabel genoeg voelt om me je onderste regionen te laten zien. Alhoewel dat ik, eerlijk gezegd, elke dag opnieuw een beetje gechoqueerd ben dat je dat doet. Het verbaast je misschien dat ik mijn eigen bikinilijn verzorg.”

Persoonlijk kiest ze voor een ouderwetse driehoek, die ze net genoeg trimt zodat er geen haren buiten haar slipje komen  piepen, beter bekend als een French Wax. Verder haat ze het om mensen pijn te doen. Huilende of schreeuwende mensen kom je inderdaad nog wel eens tegen in een wax-salon. Gelukkig zijn ze achteraf met het resultaat meer dan tevreden, waardoor de pijn snel vergeten is. Ook wordt na verloop van tijd de huid in je schaamstreek veel minder gevoelig voor het waxen.

“Ik weet meteen wanneer iemand voor de eerste keer komt, omdat ze geschokt zijn dat ik ook rond de poep wax.”, vertelt ze verder.  “Ja daar groeit ook haar. Je wilt toch niet volledig netjes langs voren zijn, maar wel een tapijtje vanachter hebben? Mijn vaste klanten kijken daar al lang niet meer van op.” Dit is inderdaad iets waar veel vrouwen niet bij stil staan. Langs achter zijn er veel minder haren dan van voor. Hierdoor is dit een klein extraatje dat je schaamstreek netjes en verzorgd maakt.