Trimmen

Posted by on Wed, Apr 13, 2011
In
Tags

Je schaamhaar kort trimmen is ideaal als je bang bent om je te snijden met scheermesjes en het al helemaal niet ziet zitten om je te laten waxen. Een getrimde schaamstreek geeft niet het uiterst sexy effect van een mooi geschoren schaamstreek, maar het is wel een goed alternatief voor een hele bos.

Een getrimde schaamstreek is vooral populair bij jongens en mannen. Mannen zien schaamhaar als een teken van mannelijkheid en willen het daarom niet helemaal verwijderen. De meeste vrouwen hebben dan weer liever dat hun man netjes geschoren is, zodat orale seks bijvoorbeeld veel prettiger wordt. Je schaamhaar kort trimmen met behulp van een trimmer is dan een uitstekende keuze. Een bijkomend voordeel is dat alles groter lijkt, eenmaal de struiken eenmaal verdwenen zijn.

Het trimmen van je schaamhaar gaat net op dezelfde manier als het scheren. Er is wel een regel die je moet onthouden: Zorg ervoor dat je een goede, al dan niet elektrische, trimmer hebt die je kan gebruiken om je schaamhaar te trimmen. Van alle behaarde plaatsen op je lichaam is je schaamstreek echt wel de laatste waar je vastgelopen haar uit je goedkope trimmer wil peuteren!

Als dit je eerste keer is, stel je trimmer dan niet te kort in, maar ga van lang naar korter. De kans is namelijk veel groter dat je trimmer verstopt raakt als je langere haren trimt. Begin dus rustig en neem zeker je tijd. Je zou natuurlijk ook eerst je schaamhaar kunnen bijknippen met een schaar, voordat je met het trimmen begint.